Aanbod

Maatwerk in mens-en-werk

Jouw talenten

€ 375,00

Door je talenten moeiteloos werken

Het leven is divers, en niets mooiers dan dat te ontdekken. Breed oriënteren en interesse hebben voor van alles. Ook ontdekken wat ons echt raakt en wat we met gemak aankunnen.


Werk is wel eens 'ploeteren' geweest, tot je besluit je talenten te benutten en te ontplooien. Niet meer willen voldoen aan verwachtingen die niet bij je passen, maar je talenten laten  'woekeren' in een klus die echt blij maakt en uitdaagt.  

  

Kom jezelf en je team maar eens uitdagen. met een instrument dat zich bewees, met verschillende namen overigens: Act, ODC en Me-scan. In de tijd dat je een kop koffie drinkt heb je het online ingevuld, vervolgens bespreken we het samen in ca. 1,5 uur. Krijg  belangrijke handvatten over jezelf, die talenten én je energievreters die wel eens een kort lontje veroorzaken. Klinkt bekend? 

Bruikbaar voor loopbaan- of studiekeuze, roluitoefening, prioriteitenstelling etc.


Ook een prima startpunt overigens voor verdere teamontwikkeling en verdeling van rollen!Overig aanbod

Ontwikkeling op het snijvlak van mens en organisatie


Inzicht in talent, versterking van gedrag.

Transitie Consultancy 

Organisatieontwikkeling

Strategisch, analytisch en creatief sparringpartner op MT- en directieniveau. Met als kernwoorden heldere communicatie, gebruikmaking van talenten en inzicht in leiderschap. 

Talentontwikkeling 

Wat kun je in aard en aanleg?

Inspirerende begeleiding op je diepgewortelde vaak onbewuste energieboosters en -drains. De me-scan meet, anders dan alle andere (ontwikkel-) assessment-instrumenten, ook de onbewuste drijfveren van mensen. 

Krachtige teams

Koers & samenwerking

Schroomt je team niet voor de   wezenlijke manier  van samenwerken? Als MT toe aan een koersverandering waarin ieder individueel met plezier en impact zijn domein inneemt?

Training & coaching

Op 't snijvlak mens en werk

Impactvolle individuele coaching en groepsleertrajecten voor young potentials, leidinggevenden, professionals en boegbeelden? Focus op diverse levensaspecten en rol-gerelateerde boegbeelden-coaching. 

Workshops Persoonlijke groei 

Vonken van essentie

Workshops en korte groeitrajecten met uiteenlopende focus. Steeds sta je als mens in je rol als leider, strateeg of inhoudelijk boegbeeld centraal. Leiderschap vanuit je eigen talentenarsenaal.